دستور پخت, سالم, کاشت ارگانیک, کافه بستنی دوپینگی, وعده غذایی تغذیه ای

فالوده

کافه بستنی دوپینگی قم
blank فالوده یا پالوده از خوردنی‌های ایرانی و از نوع دسر است. پالوده، نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود. پالوده‌ی شیراز معروف است. پالوده‌ی شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو، عرقیاتی چوننسترن یا شربت آلبالو و پالوده‌ی کرمانی را با گلاب و نعناع یا شربتی بنام شیره مخلوط کرده و مصرف می‌کنند. البته نام درست این نوع از بستنی، پالوده است، ولی پس از هجوم عرب‌ها به‌ایران، به‌حالت عربی «فالوده» در می‌آید. blank پالوده‌ی شیرازی در ایران و دیگر کشورها بیشتر از انواع دیگر مصرف دارد و در بسیاری از بستنی فروشی‌های سنتی به فروش می‌رسد و عبارت از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده و مخلفات که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌شد، اما امروز با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌هایی با سرعت بسیار زیادتر و راحت‌تر تهیه می‌شود. پالوده‌ی کرمان نیز از طرفداران خاص خود برخوردار است.
بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *